Recette du Clover Club de la Colombie-Britannique
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Gin Kazuki, vermouth sec, acide citron vert et sirop de bière à la framboise aigre. Lorsque Mike Norbury a mis ses dents dans le Clover Club pendant le confinement, des choses spectaculaires se sont produites ! Mike a créé ce riff sur le classique Clover Club en utilisant uniquement des ingrédients de Colombie-Britannique. C'est vraiment délicieux
BC Clover Club
Rated 5.0 stars by 1 users
Category
Clover Club / Cocktails
Author:
Mike Norbury
Servings
1
Prep Time
20 minutes
Cook Time
2 minutes
From Mike Norbury of Nubo Japanese Tapas ! A little prep work goes a long way with this 100% BC cocktail
Ingredients
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1.5 oz (45 mL) Kazuki Gin / Sheringham Distillery
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0.5 oz (15 mL) Dry Vermouth / Esquimalt
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0.75 oz (22 mL) Lime Acid Solution (see video for details)
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0.75 oz (22 mL) Sour Raspberry Beer Syrup (see video for details)
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3 Dashes Trans Canada / Ms Better Bitters
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1.25ml (1 tsp) Cocktail Foamer / Rootside Bitters
Directions
Combine ingredients in an ice filled shaker. Shake shake shake! Double strain into a coupe and garnish with a spruce tip. See instagram video above for prepartion of Lime Acid Solution and Rasberry Beer Syrup