Rhum noir, Kina-Salal, Vermouth sec, Fernet Branca. C'est l'un des cocktails que Dave a préparés pour le numéro actuel (hiver 2020/21) du magazine BC Liquor's Taste. S'agissant d'un cocktail "Close Enough", il s'inspire bien sûr d'un classique, ou dans ce cas, de deux !
Recette de cocktail Six & Out - L'enfant amoureux capricieux de Toronto et Hanky Panky
Partager
Six & Out
Rated 5.0 stars by 1 users
Category
Kina-Rouge / Cocktail Recipes
Author:
Dave Bulters
Servings
1
Prep Time
2 minutes
Bold and herbaceous, it's the best of both worlds
Ingredients
-
1.5 oz (45 mL) Black Rum / Goslings Black Seal
-
0.5 oz (15 mL) Kina-Rouge or Kina-Salal / Esquimalt
-
0.5 oz (15 mL) Dry Vermouth / Esquimalt
-
Short 0.25 oz (5 mL) Fernet Branca
Directions
Combine everything in a mixing glass with ice and stir.
Once cold and diluted, strain into a chilled coupette.
Garnish with a lemon twist and Bob's your uncle! Enjoy!